KONTÉNERES HULLADÉKSZÁLLÍTÁS

 

Ha megbízható és környezettudatos megoldásra van szüksége a hulladékszállítás terén, akkor érdemes követni minket a közösségi oldalainkon. Itt naprakész információkat találhat a konténeres hulladékszállításról, valamint megtekintheti referenciáinkat és korábbi sikeres hulladékszállítási projekteinket.
Kattintson most a Facebook, Instagram vagy TikTok oldalainkra, és csatlakozzon az Alluvion Kft-közösségéhez.
Tegyük közösen a környezetünkért!

CÉGISMERTETŐ

Vállalkozásunk fő tevékenysége az ipari és lakossági hulladékszállítás, amely magában foglalja az építési bontási hulladék, az inert hulladék, a lom hulladék és a sitt szállítást is. Kínálatunkban többféle méretű konténer található, így minden igénynek megfelelő megoldást tudunk biztosítani az Önnek fontos projektek során.

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelmi előírások betartásában, és társadalmi felelősségvállalásunk részeként nagy hangsúlyt fektetünk a hulladékgazdálkodás fenntarthatóságára.

A hulladékot kizárólag a környezetvédelmi hatóság által bejegyzett és engedélyezett hulladéklerakó létesítményekbe szállítjuk, és mindig a keletkezés helyéhez a legközelebbi kapacitással rendelkező helyi hulladéklerakóba irányítjuk az anyagokat. Ezzel csökkentjük az üzemanyag-kilométereket begyűjtésenként, így pedig a CO2 kibocsátásunkat is redukáljuk.

Cégünk a megfelelő engedélyek (Engedélyszám: PE/KTFO/02869-9/2021) birtokában, a vonatkozó környezetvédelmi előírások maradéktalan betartásával végzi tevékenységét. Elszámolási rendszerünk naprakész és átlátható, így ügyfeleink mindig pontos információkat kaphatnak a szállításról és az ártalmatlanításról. Az elszállított hulladék ártalmatlanítását digitálisan naplózzuk, így ügyfeleinknek minden begyűjtéshez megbízható hulladékellenőrzési nyomvonalat biztosítunk.

Eszközparkunk karbantartásával és szabályozott állapotellenőrzésével, megelőzzük a meghibásodásokból adódó késedelmes, illetve hibás teljesítést, az indokolatlan mértékű környezetterhelést, valamint az elhasználódásból meghibásodásból adódó baleseteket, veszélyes eseteket.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra,hogy tervezhetően és mindig pontosan szállítsuk a konténereket, így az ügyfeleinknek nem kell felesleges energiát fordítani a szállítás nyomon követésére.

A konténeres hulladékszállítás árai mindenki számára megfizethető. Egységárainkkal könnyen megtervezhető egy-egy konténer szállítás díja, így megrendelőink számára elkerülhetőek a váratlan magas költségek.

Scroll to Top